Hier vind je alleen vrouwen van 50 jaar en ouder die graag willen afspreken met mannen tussen 30 en 50 voor hete sex. Maak nog vandaag een afspraak!

Ervaringen

Laatste 10 reacties van onze gebruikers

 

Jolanda en Gert

Hey, wij zijn Jolanda en Gert uit Rotterdam. Alhoewel we niet echt verwacht hadden dat we langs deze weg snel succes zouden hebben waren we blij verrast toen we kort na onze inschrijving in contact kwam met Harold uit Gouda. Wij zochten een lekker knul om samen met ons geile sex te hebben en na een paar korte gesprekken was er al een duidelijke klik! We hebben inmiddels 2 keer afgesproken en heerlijk genoten van een nachtje ongeremde sex!

Rob

Via Mature Seksdating heb ik tot nu toe kennis gemaakt met 2 lieve en leuke dames in het oosten van het land. Erg leuk om op deze manier te daten met dames die hetzelfde voor ogen hebben als ik, lekker van elkaar genieten zonder verdere verplichtingen

Gerdina

Hallo daar! Ik ben een alleenstaande rijpe vrouw van 53 en heb via deze site een leuke gozer van 42 leren kennen die ik nu regelmatig zie voor een spannende date. Erg leuk en lekker allemaal! Ik denk dat ik hier nog vaak zal kijken of er iets lekkers voor me bij zit icon wink Ervaringen

Kees

Hey! Ik ben Kees, een bi-man van 36 uit Eindhoven. Via deze website heb ik tot nu toe 3 keer een leuke sexdate gehad met een bi-stel en tot nu toe ook zonder veel gedoe. Beetje leuk kletsen met het bi-stel en daarna al vrij snel afgesproken. Natuurlijk kom ik nog vaak terug om te kijken of er andere leuke stellen zijn!

Albert

Ik heb al met een heel aantal vrouwen leuk kunnen kletsen, een date is er echter nog niet van gekomen. Ik denk dat ik nog een drempel over moet, vooral omdat mijn vriendin er niet van weet en ik nog nooit eerder overspel heb gepleegd… Het zal niet heel lang meer duren denk ik want ik word er behoorlijk geil van icon smile Ervaringen

Anita

Op deze site is het me gelukt om in contact te komen met een leuke man voor avontuurlijke dates. Hoewel ik een erg gelukkige relatie heb en absoluut niet bij mij man weg wil, miste ik op sexgebied nogal wat en dat heb ik nu in kunnen vullen. Ik zie mijn ‘minnaar’ nu 1 keer per maand en dan hebben we het erg leuk samen. Voorlopig ben ik helemaal blij en hoop nog heel wat leuke uurtjes met hem door te brengen.

Mark en Yvonne

Wij houden allebei erg van sex en dan met name de wat extremere sex. Het is vooral als je iets ouder bent niet zo heel gemakkelijk om daar invulling aan te geven. We hebben regelmatig parenclubs bezocht in de hoop daar tegen te komen wat we zochten. Het was (en is) altijd erg gezellig maar geeft ons op sexgebied niet wat we zoeken. Daarom waren we erg blij dat we hier een leuke jongere man gevonden die als bull regelmatig langs komt om met ons heerlijke sex te hebben in onze cuckold fantasie├źn. We hopen nu nog erg veel leuke en vooral ook geile jaren mee te maken. Het leven is te kort om niet te genieten.

Johan

Ik had nooit gedacht dat het echt mogelijk was om af te spreken met een leuk hetero stel tot ik hier dat geile stel vond dat er volledig voor open stond om lekkere trio sex te hebben. We hebben nu 3 keer afgesproken en genieten mateloos van elkaar. Het is heerlijk om met een mooie rijpe vrouw sex te hebben terwijl haar man toekijkt en meedoet.

Leontine

Ik had al jaren het idee om eens lesbische sex met een vrouw te hebben maar had dat nog nooit geprobeerd. Ik was inmiddels 52 toen ik afgelopen jaar hier in contact kwam met een leuke bi-vrouw van 43 die mij wel kennis wilde laten maken met vrouwen sex. We hebben nu een aantal keren afgesproken en ze heeft me heel rustig laten wennen aan het idee om sex te hebben met een vrouw. Na de eerste 2 onwennige vrij partijen voel ik me nu als een koning te rijk, het is inderdaad net zo leuk en lekker als ik me had voorgesteld.

Samantha

Het is me na een hele tijd eindelijk gelukt om een groep mannen bij elkaar te verzamelen voor een gangbang. Ik moet zeggen dat het me eerst wel een beetje bang maakte om met 6 mannen die ik niet kende af te spreken en daarom hebben we een tijdje vooral gekletst. Daarna heb ik met 1 van hen eerst afgesproken om kennis te maken en hij heeft een plekje geregeld om dit te organiseren. Ik heb een heerlijke date gehad en hoop al die lekkere pikken nog vaak te zien en te voelen!